Vijesti Sport Glas Srpske: Živanić napustio RK “Derventa”

Glas Srpske: Živanić napustio RK “Derventa”

0
davor-zivanic
Foto: Ćamil Katica

Dosadašnje lijevo krilo Dervente Davor Živanić potpisao je ugovor sa Maglajem, dok je pivot Danijel Mijatović zatražio ispisnicu, tako da se nisu pojavili na prozivci i prvom treningu četvoroplasiranog tima Premijer lige BiH.

Dvojica rukometaša bili su standardni članovi prve postave pa će uprava kluba morati potražiti zamjene, ali ih za sada nema na vidiku. Predsjednik kluba Čedo Vujičić potvrdio je da Dervenćani pregovaraju sa nekoliko igrača, ali za sada nema ništa konkretno.

“Nemamo dovoljno prostora u budžetu, tako da ne smijemo napraviti greške. Što se tiče odlazaka, Živanić je definitivno odlučio da promjeni sredinu, dok se još ne mirimo sa odlaskom Mijatovića. Zatražio je raskid ugovora, ali još ćemo razmotriti njegov zahtjev,” rekao je Vujičić.

Mnoge je u Derventi začudilo što je dijete kluba Živanić odlučio da ode.

“Dobio sam mnogo bolju ponudu iz Maglaja i odlučio da je prihvatim. Ni sa kim se nisam posvađao. Svom dosadašnjem klubu želim mnogo sreće, ali mislim da je ovo korak naprijed u mojoj karijeri. Nadam se da ću znatno napredovati kod trenera Mahmuta Obralića, koji se vratio na klupu i pomoći klubu da izbori opstanak,” rekao je bivši juniorski reprezentativac BiH.

Glas Srpske

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here