Vijesti Kultura i obrazovanje Glossa-centar Derventa organizuje besplatan probni čas njemačkog jezika za djecu

Glossa-centar Derventa organizuje besplatan probni čas njemačkog jezika za djecu

0

Glossa – centar za njemački jezik Derventa poziva sve mališane da isprobaju besplatan čas njemačkog jezika i da se pri tom dobro zabave.

Naime, u ponedjeljak, 15. jula, od 10:00 časova mališani svih uzrasta mogu pohađati probni čas njemačkog jezika u Glossa-centru Derventa.

Na ovom času mogu učestvovati sva djeca bez obzira na to da li posjeduju predznanje iz njemačkog jezika ili ne. Zabava, druženje, kreativan rad, pokloni iznenađenja i naravno učenje njemačkog jezika su toga dana na programu. Sa ovim časom djeca i roditelji mogu da steknu uvid u rad i naše aktivnosti, poručuju iz Glossa – centra za njemački jezik Derventa.

Učešće na času je besplatno, ali zbog ograničenog broja mjesta je neophodna prijava. Prijaviti se možete putem telefona na broj 066/848-261, putem mejla na [email protected] ili lično u našim prostorijama u ulici Cara Lazara 45 (zgrada Derventskog lista) od 17.00 do 22.00 časova.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here