Vijesti Kultura i obrazovanje Glossa centar za njemački jezik: Upisni rokovi su u toku, još malo...

Glossa centar za njemački jezik: Upisni rokovi su u toku, još malo slobodnih mjesta

2

U Glossa-centru za njemački jezik Derventa uveliko traje zvanični upisni rok za kurseve namijenjene djeci i odraslim.

Zainteresovani mogu da se upišu na kurseve njemačkog jezika za odrasle i djecu svakim radnim danom od 17.00 h do 22.00 h u ulici Cara Lazara 45 (zgrada “Derventskog lista”). Napominju da je ostalo još svega nekoliko mjesta.

U Glossa – centru za njemački jezik Derventa možete da upišete kurs njemačkog jezika za odrasle ili djecu bez obzira na to da li imate predznanje iz njemačkog jezika ili ne. Nudimo kurseve od početnog nivoa, tj. od kursa A 1.1 do C 2.2. Ukoliko ste početnik, krećete na kurs A 1.1, a ukoliko imate predznanje, možete da uradite ulazno testiranje na osnovu kojeg naši profesori procjene na kojem ste nivou i daju vam adekvatnu preporuku i savjete za upis na kurs, kažu u Glossa centru, dodajući da polaskom na kurs osiguravate kvalitetno učenje njemačkog jezika i pripremu za polaganje ispita Goethe-Instituta.

Oni dodaju da polaznici imaju priliku da se upoznaju sa najmodernijim metodama u nastavi i da na najlakši način savladaju njemački jezik kako govor, tako i pisanje.

Prijaviti se možete putem Facebook stranice, na mail [email protected], broj telefona 066 848 261 i lično u Centru svakim radnim danom u periodu 17:00-22:00 časova.

Derventa Cafe

2 KOMENTARI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here