Vijesti Kultura i obrazovanje Ljiljana Čekić mladim derventskim glumcima održala dramske radionice

Ljiljana Čekić mladim derventskim glumcima održala dramske radionice

0

Glumica Narodnog pozorišta Republike Srpske Ljiljana Čekić održala je dramske radionice iz scenskog govora i karaktera polaznicima Dramskog studija Narodne biblioteke.

Bila nam je izuzetna čast, radost i zadovoljstvo što Dramski studio ima priliku da organizuje ovakav događaj za mlade glumce našeg studija. Hvala Mirjana Bašić Plisnić na podršci, razumijevanju i vjetru u leđa, istakao je Siniša Tešanović, rukovodilac studija.

Čekićeva je diplomirala na Elektrotehničkom fakultetu u Banjoj Luci, a postdiplomske studije završila je na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, gdje je i doktorirala.

Pozorišnu karijeru je započela u Dječijem pozorištu Republike Srpske, a od 1995. godine član je ansambla Narodnog pozorišta Republike Srpske, gdje je ostvarila je brojne uloge, pored onih na radiju i televiziji. Dobitnica je značajnih glumačkih nagrada.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here