Vijesti Društvo “HoReCa RS”: Zajedno raditi na pronalasku rješenja za probleme ugostitelja

“HoReCa RS”: Zajedno raditi na pronalasku rješenja za probleme ugostitelja

1

Udruženje hotelijera i ugostitelja Srpske “HoReCa RS” održalo je večeras u Centru za kulturu sastanak sa desetak ugostitelja iz Dervente, Modriče i Broda.

“HoReCa” nastoji da pokrene čitav niz mjera i inicijativa kako bi se prevazišlo veoma teško stanje izazvano pandemijom koronavirusa.

Ugostitelji Dervente, Broda i Vukosavlja večeras su podržali rad “HoReCa RS”. Dijelimo iste probleme i zajedno ćemo raditi na pronalasku rješenja. Stav ugostitelja Dervente je sličan kao i u ostalim mjestima širom Srpske. Sve je učinjeno da se sačuvaju radna mjesta kako je Vlada tražila i to je urađeno. Ali je onda izostalo razumijevanje institucija za probleme sa kojima se radnici u ugostiteljstvu susreću, rekao je za naš portal član Upravnog odbora udruženja Goran Kurtinović.

Zaštita interesa i obezbjeđivanje normalnog poslovnog ambijenta u uslužnoj oblasti prodaje hrane, pića, smještaja i slično, jedan je od zadataka Udruženja poslodavaca trgovine, turizma i ugostiteljstva “HoReCa RS“.

Za predsjednika ovog nedavno osnovanog udruženja izabran je Dalibor Šajić, dok je za predsjednika Skupštine udruženja izabran Mišo Kuzmanović.

Derventa Cafe

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

1 komentar

  1. neka uzmu motike u ruke i na njive eto resenja a ne da sede u kefanama i truju narod,dovoljno su dve tri kafane u svakom gradu a ostali kljuc u brave ,gospoda bi jos i pomoc od drzave

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here