Vijesti Najave i obavještenja Humanitarna akcija „Marka za Iliće“ i u Derventi – VIDEO

Humanitarna akcija „Marka za Iliće“ i u Derventi – VIDEO

0

Nakon akcija održanih u Kozarskoj Dubici, Mrkonjić Gradu, Doboju i Prijedoru u srijedu će priliku da pomognu malim Ilićima imati i Dervenćani.

mali-ilici

Naime, nakon priloga RTRS-a ova medijska kuća pokrenula je akciju koju provodi NVO „Budimo ljudi“ koja ima za cilj prikupljanje novčanih sredstava za obezbjeđivanje boljih životnih uslova za četvoro maloljetnika iz Bratunca koji su ostali bez roditelja i žive sami. Najstariji među njima je petnaestogodišnji Nedjeljko koji je napustio školu kako bi se brinuo o Branku, Božani i domaćinstu, dok je najmladji Aleksandar trenutno kod strica u Beogradu.

Akcija u Derventi biće provedena na Trgu oslobođenja (kod fontane) gdje će biti postavljen štand za priloge u periodu od 10.00 do 24.00 časova. „Marku za Iliće“ u našem gradu provodi Omladinski centar „Derbent“, a ovim putem pozivamo sve sugrađane da se uključe i simboličnim gestom pomobnu izgradnju nove kuće za Iliće.

O čemu se radi pogledajte u video prilozima: 

 B. Nikolić – Derventa Cafe

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here