Vijesti Društvo “Hvala svima koji su nas podržali”: Anastasija okončala drugu fazu fizikalnih terapija

“Hvala svima koji su nas podržali”: Anastasija okončala drugu fazu fizikalnih terapija

0

Naša sugrađanka Anastasija Kokoruš završila je svoj drugi jednomjesečni boravak u novosadskoj klinici „Orto MD“ gdje izvodi fizikalne terapjie koje bi ovu dvanaestogodišnju djevojčicu trebale odvojiti od invalidskih kolica.

Podsjećamo, Anastasija je sa svojih šest godina oboljela od distrofije mišića, a povodom završetka druge faze zahvalila se svima koji su pomogli nju i njenu porodicu u ovom finansijski zahtjevnom poduhvatu.

– Ovim putem želim da se zahvalim svima na podršci i pomoći, koju ste mi pružili da odem na ove terapije i da ih izdržim jer bez vaše pomoći to ne bi mogla. Uz vašu pomoć i vjeru u Boga i dobar tim u Ortomdu došla sam jača i završila ovu terapiju za ovu godinu. Sljedeći put bi trebala ići tek u martu i biće mi potrebna vaša velika pomoć jer moram biti 4 mjeseca tamo. Neću odustati i nadam se da ću stati na svoje noge. Bilo je i suza ali izdržati se mora. Moja majka nije odustala i sa tumorom u glavi rodila je meni moga brata da ja jednog dana imam podršku ako ne uspjem u ovome. Nikad ne odustajte, borite se do kraja, zahvalila se Anastasija putem društvenih mreža svima koji su joj pomogli.

Svi koji su u prilici liječenje mogu pomoći uplatom na žiro račun broj 5620058152838416 otvoren u NLB banci na ime Živana Kokoruš.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here