Vijesti Društvo I Udruženje žena Derventa uz Radanoviće

I Udruženje žena Derventa uz Radanoviće

0

Udruženje žena “Derventa” već 16 godina podržava humanitarne akcije, organizuje ih i učestvuje u njima, a posljednja u nizu bila je akcija za malog Mihajla.

Članice Udruženja učestvovale su u Humanitarnom bazaru za malog Mihajla Radanovića i tom prilikom smo prikupile 230 maraka. Udruženje žena se zahvaljuje vlasniku “KORTA” Dušku Reljiću na logističkoj podršci i na akciji koja se već u marketima provodi za našu bolesnu članicu Đekić Anđu, kažu u Udruženju žena.

Podsjećamo, Mihajlo boljuje od spinalne mišićne atrofije, a njegovo liječenje pokriveno je troškovima Fonda solidarnosti. U saradnji sa Domom zdravlja Derventa, porodica Radanović odlučila je da pokrene akciju nabavke dijagnostičkog aparata koji je neophodan za Mihajlove analize krvi.

Svi koji žele da pomognu malom Mihajlu to mogu učiniti uplatom novca na žiro račun: 562-005-816-282-29-17 otvoren kod NLB banke, devizni račun 18181037 na ime Rajka Radanović.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here