Vijesti Sport Idealna vannastavna aktivnost: Karate klub upisuje nove članove

Idealna vannastavna aktivnost: Karate klub upisuje nove članove

0

Početkom nove školske godine počinje i upis u Karate klub “Derventa”, a iz ovog sportskog kolektiva poručuju da je upravo ovaj sport idealna vannastavna aktivnost za fizički i intelektualni razvoj djeteta.

– Karate je jedan od najboljih sportova za razvijanje koordinacije, brzih refleksnih pokreta, elastičnog kretanja i snage. U klubu se stvara osjećaj zajedništva, zadničkih želja, uspjeha, a uči se suočavanje i sa neuspjehom, koji u prijateljskom okruženju više nisu tako strašni, pa su motivirajući za dodatni trud kako bi drugi put bili uspješniji, kažu u klubu.

Novi polaznici upisivaće se četvrtkom i petkom od 18.30 časova u OŠ “Nikola Tesla”, a ponedjeljkom i srijedom od 19 časova u OŠ “19. april”.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here