Vijesti Magazin Izbor fotomodela Republike Srpske: Dervenćanki Sari Starčević titula Fotomodela Facebooka – FOTO

Izbor fotomodela Republike Srpske: Dervenćanki Sari Starčević titula Fotomodela Facebooka – FOTO

0
Sara Starčević

Dervenćanka Sara Starčević ponijela je titulu Fotomodel Facebooka Republike Srpske na 12. predtakmičenju za Izbor fotomodela Republike Srpske koje je održano u Bijeljini u organizaciji agencije „Fashion M“.

Sara je na taj način, zajedno sa još 8 djevojaka, osigurala plasman na državno takmičenje.

Ovo je druga sezona ovog zanimljivog „show“ programa koji ima za cilj pronalazak komercijalnih lica za poslove modelinga, reklama, muzičkih spotova i slično. Direkcija je kroz pripreme radila na obuci mladih djevojaka kroz podučavanja o pravilima kvalitetnog javnog nastupa, pravilnog držanja, rada pred kamerama i ostalih segmenata potrebnih za scenu, kažu organizatori.

Devet prvoplasiranih steklo je pravo učešća na državnom takmičenju, a prethodno ih očekuje izrada „fotobuka“, pripreme i učešće na njihovoj prvoj reviji.

Trenutno je u toku priprema obuke učesnica za državno takmičenje te priprema izrade promotivnih fotografija i učešće na modnoj reviji. Direkcija će povesti računa o fizičkom i mentalnom stanju učesnica kroz pripreme koje slijede u narednom periodu, naglašavaju iz agencije „Fashon M“.

Na dalje takmičenje se plasirale su se Jelena Lješić iz Teslića, Marijana Dragić iz Banja Luke i Maja Ana Kragić iz Kotor Varoši sa titulom Fotomodeli Fashion M, Natalija Mujkić iz Gradiške kao Fotomodel medija, Marija Marković iz Bijeljine kao Fotomodel šarma, Antonina Vasiljević iz Zvornika ponijela je titulu II pratilje Fotomodela Republike Srpske, Nevena Jovanović iz Bijeljine kao I pratilje Fotomodela Republike Srpske i pobjednica večeri prelijepa Anastasija Ćuković iz Bijeljine kao Top fotomodel.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here