Vijesti Društvo Izmjenom Naredbe obustavljen dio drumskog saobraćaja i ograničeno radno vrijeme vikendima

Izmjenom Naredbe obustavljen dio drumskog saobraćaja i ograničeno radno vrijeme vikendima

0

Na današnjoj sjednici Štaba za vanredne situacije donesena je odluka o Izmjeni i dopuni Naredbe o regulisanju rada trgovinskih i drugih objekata na području opštine Derventa.

Ovim izmjenama obustavljen je javni prevoz lica u drumskom saobraćaju na republičkim autobuskim linijama preko 50 kilometara u vrijeme trajanja vanredne situacije.

Takođe, izmijenjeno je radno vrijeme trgovina robom široke potrošnje, apoteka i poljoprivrednih apoteka, kao i dragstorima i subjektima koji se bave proizvodnjom hljeba, peciva, tjestenine i kolača.

Naredbu o regulisanju rada trgovinskih subjekata koja je donesena 17. marta pronađite OVDJE, a sve njene izmjene donosimo u nastavku teksta:

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here