Vijesti Sport Još jedna uspješna akcija: Rukometašice sa prijateljima prikupile 5.000 maraka za Mihajla

Još jedna uspješna akcija: Rukometašice sa prijateljima prikupile 5.000 maraka za Mihajla

0

Ženski rukometni klub Derventa organizovao je humanitarni turnir u okviru kojeg je prikupljeno oko 5.000 maraka namijenjenih za pomoć u liječenju malog Mihajla Radanovića.

Akciju su podržali svi oni koji su kupili ulaznicu po simboličnoj cijeni od 10 maraka.

Na kraju cijele akcije sakupili smo 5000 KM, uz podršku preduzeća „Tehpro“ CNC i „Network“, u čijim su kolektivima sakupili po nešto više od 1000 maraka. Podrška je stigla i od Odbojkaskog kluba “Derventa” koji su kupili 50 karata, kažu u ŽRK Derventa.

Gosti turnira bile su omladinke ŽRK Borac Banja Luka uzrasta 2006 i 2008, koje su odmjerile snagu sa vršnjakinjama domaće ekipe. U obje utakmice slavile su Dervenćanke, iako je pravi pobjednik turnira zapravo dobročinstvo.

Želimo da se zahvalimo direktoru Borca Darku Saviću, koji je uz pomoć roditelja sakupio 380KM, kao i direktoru Košarkaškog kluba „Borac” Milanu Đajiću koji je kupio 10 karata. Veliku zahvalnost dugujemo roditeljima naših djevojaka koji su učestvovali u prodaji karata, kao i zaposlenicima Opšte uprave Derventa, Doma zdravlja i Sanina, koji su takođe kupili više desetina karata, saopšteno je iz ŽRK Derventa.

Organizaciju turnira podržali su pekare „Ilić“ i „Kosjer-Kljajić“, roštiljnica „Bige“, diskont pića „Jeftić“, kao i mnogi drugi.

Podsjećamo, Mihajlo boljuje od spinalne mišićne atrofije, a njegovo liječenje pokriveno je troškovima Fonda solidarnosti. U saradnji sa Domom zdravlja Derventa, porodica Radanović odlučila je da pokrene akciju nabavke dijagnostičkog aparata koji je neophodan za Mihajlove analize krvi.

Svi koji žele da pomognu malom Mihajlu to mogu učiniti uplatom novca na žiro račun: 562-005-816-282-29-17 otvoren kod NLB banke, devizni račun 18181037 na ime Rajka Radanović.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here