Vijesti Sport Karate: Derventa domaćin Otvorenog prvenstva RS, tandem u reprezentaciji

Karate: Derventa domaćin Otvorenog prvenstva RS, tandem u reprezentaciji

0

U Derventi je prošlog vikenda održano „Otvoreno prvenstvo Republike Srpske“ na kojem su se birali i reprezentativci koji će Srpsku predstavnjati na Evropskom prvenstvu u rumunskom Klužu početkom oktobra, kao i na Svjetskom prvenstvu u Italiji istog mjeseca. Takmičenje, koje je organizovao savez Ujedinjenog karatea, a proveo Karate klub „Derventa“, okupilo je 200 učesnika iz 12 klubova, u kategorijama od pionira do kadeta, koji su se takmičili u pojedinačnim i ekipnim katama i borbama. Derventski karatisti osvojili su ukupno 32 medalje, svoje mjesto u reprezentaciji izborili su Popović Miloš i Stjepanović Srđan, a pored njih klub su predstavljali i sudije Makivić Duško i Vasić Goran.

Kate pojedinačno:
Zlato – Dević Anastasija i Dumonjić Sandra
Srebro – Gruber Selina, Markuljević Andreja, Bojanić Nikolina, Đekić Mihajlo i Đukić Vladan
Bronza – Dragojević Danijela, Nikolić Sergej, Monika Mitrović, Stevanović Andrea, Vlajić Marija, Ravlić Martina, Vinčić Darija i Vinčić Darijo

Borbe pojedinačno:
Zlato – Rauković Darijo, Popović Miloš, Đekić Mihajlo i Dumonjić Bojan
Srebro – Dumonjić Sandra, Vlajić Marija, Stjepanović Srđan, Bojanić Stefan,
Vasić Ognjen i Brković Drago
Bronza – Dević Anastasija

Kate ekipno:
Zlato – Derventa 7 (Đekić Mihajlo, Stjepaović Srđan i Popović Miloš), Derventa 8 (Markuljević Andreja, Bojanić Nikolina i Tepić Teodora)
Srebro – Derventa 1 (Stanić Stefani, Vinčić Darija i Dragojević Danijela)
Bronza – Derventa 2 (Nikolić Sergej, Obradović Andrej i Dumonjić Bojan); Derventa 3 (Đukić Pavle, Sidlik Gabrijel i Jovičić Marko); Derventa 6 (Tepić Marija, Stevanović Andreja i Ravlić Martina)

Borba ekipno:
Zlato – Derventa 9 (Popović Miloš, Stjepanović Srđan i Bojanić Stefan)
Derventa 11(Brković Drago, Vasić Ognjen i Panzalović David)
Bronza – Derventa 10(Stevanović Andrea, Vlajić Marija i Dević Anastasija)

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here