Vijesti Sport Karate: Pregršt medalja iz Brčkog za Dervenćane

Karate: Pregršt medalja iz Brčkog za Dervenćane

0

U subotu je održan „1. Internacionalni karate kup Brčko distrikt 2017“ u organizaciji karate kluba „IPPON“, a po pravilima saveza Ujedinjenog karatea. Učestvovalo je 18 klubova sa 320 takmičara uzrasnih kategorija od pionira do kadeta, u katama i borbama pojedinačno i ekipno, a nastupili su klubovi iz Federacije BiH, Srbije, Hrvatske i Republike Srpske.

Dervenćani su bili izuzetno uspješni u svim disciplinama. U pojedinačnim katama zlato su osvojili Vinčić Darijo, Tepić Teodora, Brković Drago, Dević Anastasija, Đekić Mihajlo i Popović Miloš, srebro Nikolić Sergej, Đuraš Marija, Bojanić Nikolina, Bojanić Lazar, Dumonjić Sandra i Rauković Darijo, dok su se bronzom okitili Đuraš Teodora, Stanić Stefani, Vidović Saša, Markuljević, Andreja, Savić Vukan, Sidlik Gabrijel, Stevanović Andreja, Lejić Peđa, Tepić Marija, Đukić Vladan, Vlajić Marija, Dragojević Ana Marija i Dragojević Danijela.

U ekipnim katama zlato je osvojila ekipa Derventa 1 u sastavu Markuljević Andreja, Nikolić Sergej i Stanić Stefani, dok je Derventi 2 i 3 pripalo srebro.

U pojedinačnim borbama zlato su osvojili Rauković Darijo, Stjepanović Srđan, Popović Miloš i Dumonić Bojan, srebro Dumonić Sandra, a bronzu Đekić Mihajlo i Brković Drago.

I u ekipnim borbama zlato je osvojila Derventa 4, u sastavu Popović Miloš, Stjepanović Srđan i Đekić Mihajlo.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here