Vijesti Sport Karatisti “Dervente” najbolji na turniru “Titelski pobjednik”

Karatisti “Dervente” najbolji na turniru “Titelski pobjednik”

0

Karate klub „Derventa“ najuspješniji je klub međunarodnog turnira „Titelski pobednik 2023“ koji je održan prote, a 45 derventskih karatista svih uzranih kategorija osvojilo je veliki broj medalja.

Zlatne medalje osvojili su Dajana Vidić, Nikola Adžić, Stefan Lješić, Danilo Surla, Đorđe Petković, Natalija Tešić i Marija Stupar.

U kategoriji juniora i seniora Marko Ratkovac i Aleksandar Vajić osvojili su zlatne medalje u katama i borbama pojedinačno, te medalje u borbama ekipno.

U katama pojedinačno zlato su osvojili Nikola Adžić, Dragana Babić, Vladimir Mihajlović, Dejan Dukić, Aleksandar Vajić, Lana Nikolić i Đorđe Ratkovac, dok su se srebrom okitili Marija Stupar, Srećko Tešić, Slaven Đeorđić, Marijo Vajić, Maja Babić, Marko Babić, David Drinić, Selina Lugonjić i Dajana Vidić, a bronzu Marija Marić, Danilo Surla, Đorđe Petković, Natalija Tešić, Tamara Nović, Anđela Đukić, Isidora Đukić, Luka Živković, Uroš Spasenić, Jana Vasić, Katarina Vuković, Tijana Šarić, Dino Petrović, Marko Ratkovac i Anđela Vujičić.

U borbama pojedinačno zlato su osvojili Marko Ratkovac, Aleksandar Boltar, Aleksandar Vajić, a srebro Selina Lugonjić, Dejan Vranješ, Dejan Dukić i Đorđe Ratkovac, dok su bronzani bili Srećko Tešić, Nemanja Sekulić, Slaven Đeorđić, Marina Pijetlović, Dragana Babić i Dino Petorvić.

U katama ekipno zlato je osvojio tim 1 u sastavu (Dajana Vidić, Stefan Lješić i Đorđe Petković), tim 2 (Luka Živković, Đorđe Petrović i Stefan Lješić), tim 3 (Marina Pijetlović i Dino Petrović), tim 4 (Dario Pejić, Luka Živković i Vladimir Mihajlović), tim 5 (David Drinić, Dario Pejić i Anđela Vuijčić) i tim 6 (Marko Ratkovac, Aleksandar Boltar i Lejla Merdžanović).

Srebro u katama ekipno osvojio je i tim 7 (Srećko Tešić, Marina Pijetlović i Marija Đuraš), tim 8 (Nikola Adžić, Dajana Vidić i Đorđe Petković), tim 9 (Slaven Đeorđić, Dejan Đekić i Marina Pijetlović), tim 10 (Anđela Đukić, Marija Marić i Maja Babić), tim 11 (Marijo Vajić, Uroš Spasenić i Marko Babić), te tim 12 (Dragana Babić, Lana Nikolić i Dejan Dukić).

Bronzu u katama ekipno zaslužio je i tim 13 (Isidora Đukić, Đorđe Petrović i Danilo Surla) i tim 14 (Natalija Tešić, Marija Stupar i
Tamara Nović).

U borbama ekipno zlato je osvojio tim 15 u sastavu (Đorđe Ratkovac, Aleksandar Vajić i Dejan Vranješ), tim 16 (Aleksandar Boltar i Marko Ratkovac) i tim 17 (Dario Pejić i Vladimir Mihajlović). Srebro su osvojili članovi tima 18 (Dejan Dukić i Dino Petrović) i tim 19 (Đorđe Vidić i David Drinić), a bronzu tim 20 u sastavu (Srećko Tešić, Nemanja Sekulić i David Đekić).

Turnir je okupio oko 420 takmičara iz Srbije, RS, Mađarske, Italije, Austrije, Crne Gore i Makedonije, a derventskom klubu pošlo je za rukom da sa 159 bodova u generalnom plasmanu osvoji pehar za najbolji klub turnira.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here