Vijesti Najave i obavještenja Knjiga inspirisana istinitim pričama: Uskoro promocija djela “Život prema odlukama”

Knjiga inspirisana istinitim pričama: Uskoro promocija djela “Život prema odlukama”

0

U utorak (21. maja) sa početkom u 19 časova, Centar za kulturu biće domaćin promocije knjige “Život prema odlukama”, prvenca Vanje Subašić.

Iako nije pisac, književnosti i umjetnost su velike ljubavi ove medicinske sestre.

Moja prva knjiga “Život prema odlukama” izašla je iz štampe u oktobru 2018. godine, a radi se o romanu koji se sastoji od nekoliko istinitih životnih priča i jednom najdužom, glavnom pričom, o suicidu jedne mlade osobe. Sadržaj knjige dotiče se smisla života i naše uloge u njemu, te međusobne povezanosti svih bića ove planete što za sobom nosi izvjesnu odgovornost prema bližnjima. Zanimljivo, uzbudljivo i poučno štivo koje će vas motivisati i nadahnuti, opisuje autorka.

Prva promocija djela održana je u Banja Luci u novembru prošle godine u NUB RS, a od tada knjiga je prodata i poklonjena u nekoliko stotina primjeraka.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here