Vijesti Društvo Kolektiv OŠ “19. april” svećano proslavio Dan škole – FOTO

Kolektiv OŠ “19. april” svećano proslavio Dan škole – FOTO

0

Kolektiv i nekadašnji radnici OŠ „19. april“ danas su obilježiili Dan ove obrazovne ustanove. Tim povodom, učenici i nastavnici priredili su prigodan program kroz koji su ukazali na važnost ovog datuma za naš grad, te predstavili dio svojih talenata.

Ova obrazovna ustanova, napravljena 1978. godine u okviru projekta „1000 škola u BiH“, naziv je dobila po datumu kada je Derventa oslobođena u Drugom svjetskom ratu.

Direktorica škole Elvira Miljić je u svom obraćanju istakla da samo zajedničkim snagama nastavnika i roditelja djeca mogu da se izvedu na pravi put.

– U proteklih godinu dana učenici i nastavnici su postigli zapažene rezultate, na šta sam posebno ponosna. Proteklu godina će ostati i posebna za nas jer je naša škola bila u procesu spoljašnjeg vrednovanja kvaliteta rada škole čije rezultate još čekamo, ali sam se uvjerila da moj kolektiv zaista odlično radi i na sve njih sam ponosna, naglasila je Milijićeva u svom obraćanju, odajući počast nekadašnjim radnicima kolektiva koji više nisu sa nama.

Gradonačelnik Milorad Simić je čestitao kolektivu Dan škole zaželivši im da nastave dobar posao koji nesumnjivo rade.

Pored rukovodstva Gradske uprave i Skupštine grada, svečanosti su prisustvovali i Slavko Dragosavljević iz Republičkog pedagoškog zavoda, narodni poslanik Igor Žunić, te brojni roditelji.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here