Vijesti Privreda Kompanija “Gatarić” – vodeći proizvođač i distributer kancelarijskog i školskog materijala i...

Kompanija “Gatarić” – vodeći proizvođač i distributer kancelarijskog i školskog materijala i opreme već 25 godina

0

Kompanija “Gatarić” d.o.o.već 25 godina svojim kupcima nudi kancelarijski i školski materijal odličnog kvaliteta, širom Bosne i Hercegovine.

Ponudu asortimana od gotovo 16.000 artikala kupci mogu pronaći u veleprodajnim objektima u Derventi, Banja Luci i Sarajevu. Objekti su savremeno opremljeni i pružaju maksimum uslova za modernu veletrgovinu.

U našim “Multishop-ovima” kupci mogu pronaći sve na jednom mjestu za školarce, predškolarce i studente, kao i kompletni kancelarijski i školski materijal. Svojim klijentima i potencijalnim partnerima široki asortiman predstavljamo na nekoliko dobro posjećenih godišnjih prezentacija na kojima posebno ističu sezonske promotivne artikle, naglašavaju u ovom preduzeću.

Preduzeće je osnivač i nekoliko provjerenih brendova poput torbi, ruksaka i modnih dodataka brenda “Spirit”, školskog pribora “KeyRoad” i kancelarijske opreme “TipTop office”.

Tu su još i multimedijalni artikli “Havit”.

Uz naš asortiman, Vaša kancelarija će biti opremljena efikasno i postaće ugodno mjesto na kom volite da provodite svoje radno vrijeme, ističu.

Derventa Cafe

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here