Vijesti Privreda Kompanija “Gatarić” – vodeći proizvođač i distributer kancelarijskog i školskog materijala i...

Kompanija “Gatarić” – vodeći proizvođač i distributer kancelarijskog i školskog materijala i opreme već 25 godina

0

Kompanija “Gatarić” d.o.o.već 25 godina svojim kupcima nudi kancelarijski i školski materijal odličnog kvaliteta, širom Bosne i Hercegovine.

Ponudu asortimana od gotovo 16.000 artikala kupci mogu pronaći u veleprodajnim objektima u Derventi, Banja Luci i Sarajevu. Objekti su savremeno opremljeni i pružaju maksimum uslova za modernu veletrgovinu.

U našim “Multishop-ovima” kupci mogu pronaći sve na jednom mjestu za školarce, predškolarce i studente, kao i kompletni kancelarijski i školski materijal. Svojim klijentima i potencijalnim partnerima široki asortiman predstavljamo na nekoliko dobro posjećenih godišnjih prezentacija na kojima posebno ističu sezonske promotivne artikle, naglašavaju u ovom preduzeću.

Preduzeće je osnivač i nekoliko provjerenih brendova poput torbi, ruksaka i modnih dodataka brenda “Spirit”, školskog pribora “KeyRoad” i kancelarijske opreme “TipTop office”.

Tu su još i multimedijalni artikli “Havit”.

Uz naš asortiman, Vaša kancelarija će biti opremljena efikasno i postaće ugodno mjesto na kom volite da provodite svoje radno vrijeme, ističu.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here