Vijesti Kultura i obrazovanje Koncert “Viva la musica”: Najbolji polaznici Muzičke škole predstavili svoje vještine

Koncert “Viva la musica”: Najbolji polaznici Muzičke škole predstavili svoje vještine

0

Učenici Osnovne muzičke škole pri OŠ „Nikola Tesla“ sinoć su u Centru za kulturu, zajedno sa gostima iz Prnjavora i Banjaluke, upriličili tradicionalni koncert „Viva la musica“.

Dvanaest učenika derventske Muzičke škole, od pripremnog do šestog razreda, pokazali su vještine izvođenjem naučenog na klaviru, gitari i harmonici, a zajedno sa njima su nastupili učenici Srednje muzičke škole „Konstantin Babić“ iz Prnjavora i Umjetničke škole „Vlado Milošević“ iz Banjaluke.

Koncert „Viva la musica“ je drugačiji od ostalih, s obzirom da se na njemu predstavljaju učenici koji se pripremaju za takmičenje, dakle oni najbolji. Na ovom koncertu pozivamo i učenike koji su svoje muzičko školovanje nastavili u drugim školama, srednjim ili na akademijama, pojasnila je profesorica muzike Milijana Žunić.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here