Vijesti Kultura i obrazovanje Koncert “Viva la musica”: Učenici muzičkih škola Dervente, Prnjavora i Modriče pokazali...

Koncert “Viva la musica”: Učenici muzičkih škola Dervente, Prnjavora i Modriče pokazali svoje umijeće

0

Četrnaestim koncertom „Viva la musica“ učenici Muzičke škole “Nikola Tesla” najavili su kulturne manifestacije „Proljeće u Derventi 2019“ i predstavili svoje umjeće, zajedno sa gostima iz Prnjavora i Modriče.

Publika je mogla da čuje djela najpoznatijih kompozitora, poput Lista, Šumana, Betovena i drugih.

Večeras su svirale tri naše učenice koje se spremaju za takmičenja, iz Modriče su nam došli učenici koji sviraju gitaru, a iz Prnjavora dvije flaute i klarinet, uz muzičku pratnju njihove profesorice. U goste obično pozivamo učenike koji sviraju instrumente koji nisu zastupljeni u derventskoj muzičkoj školi, naglasila je profesorica muzike Milijana Žunić.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here

*

code