Vijesti Društvo Svako peto kontrolisano vozilo tehnički neispravno

Svako peto kontrolisano vozilo tehnički neispravno

0

Policijska uprava Doboj je u prvom dijelu sedmice provela regionalnu akciju pojačane kontrole tehničke ispravnosti vozila tokom koje je kontrolisano 197 učesnika u saobraćaju.

Na vanredni tehnički pregled zbog tehničke neispravnosti upućeno je 55 vozila, od kojih je kod 40 utvrđena tehnička neispravost i ista su isključena iz saobraćaja. Takođe, 95 vozača je sankcionisano po Zakonu o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH, zbog prekršaja koji nisu bili predmet akcije, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Policijska uprava Doboj apeluje na vozače motornih vozila da poštuju zakonske odredbe radi lične i bezbjednosti drugih učesnika u saobraćaju, te da posebnu pažnju posvete tehničkoj ispravnosti vozila uz obavezno posjedovanje zimske opreme.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here