Vijesti Društvo Kontrolisani vozači traktora i radnih mašina, svaki drugi pod prekršajem

Kontrolisani vozači traktora i radnih mašina, svaki drugi pod prekršajem

0

Policijska uprava Doboj je proteklog vikenda provela regionalnu akciju pojačane kontrole vozača traktora i radnih mašina tokom koje su kontrolisana ukupno 73 vozača traktora i radnih mašina.

Od ukupno kontrolisanih kod njih 41 utvrđene su nepravilnosti u vezi sa postupanjem po Zakonu o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH i istima su izdati prekršajni nalozi, navode u Policijskoj upravi Doboj.

Izdata su četiri prekršajna naloga zbog upravljanja traktorima i radnim mašinama koji nisu imali ispravne propisane uređaje i opremu i 16 prekršajnih naloga zbog nekorištenja propisane svjetlosne signalizacije. Zbog upravljanja neregistrovanim traktorima i radnim mašinama sankcionisano je sedam vozača. Šest vozača traktora i radnih mašina sakcionisano je zbog alkoholisanosti. Pet vozača sankcionisano je zbog upravljanja traktorima i radnim mašinama prije sticanja prava na upravljanje i osam vozača zbog nanošenja blata i nečistoća na kolovoz, saopšteno je iz PU Doboj.

Policijska uprava Doboj apeluje na vozače da poštuju saobraćaje propise, navodi se u saopštenju.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here