Vijesti Sport Kornela Zirdum Vuković objavila svoju prvu knjigu

Kornela Zirdum Vuković objavila svoju prvu knjigu

0

Ovih dana iz štampe je izašla knjiga pod nazivom „I ja sam rođena” autorice Kornele Zirdum Vuković.

Rođena Dervenćanka se duže vrijeme bavila košarkom, a danas živi u Banjaluci.

Nošena životnim iskustvom ova knjiga nastala je u trenucima kada su se preplitali osjećaji tuge, ponosa i pomalo sreće… Ovo je moj prvi roman, pisan u dahu, a čitaocima ostavljam da ih mašta odvede do mjesta koja su samo njima znana, opisuje svoju knjigu autorka, dodajući da će djelo prvi put biti predstavljeno u Derventi.

Izdavač ovoga romana je Književna zajednica „Vaso Pelagić” iz Banjaluke, a ilustraciju korica uradila je Evita Bojkovac.

Obradovan sam činjenicom da je riječ o prvijencu naše Kornele, a ovako zrelom i romanesknom tvorevinom koja ostavlja moćan dojam na svakoga ko to pročita sa razumijevanjem i dosegne te visine koje je u romanu ona postavila a u životu ih dosegnula i osjetila, kaže recenzenat Ranko Preradović.

Kornela Zirdum Vuković rođena je 1966. godine u Derventi, gdje je završila osnovnu i srednju školu.

Po zanimanju je Magistar ekonomskog menadžmenta i diplomirani trener košarke.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here