Vijesti Sport Kuglaški klub “Derventa”: U Novu godinu ulazimo kao bolji i organizovaniji kolektiv

Kuglaški klub “Derventa”: U Novu godinu ulazimo kao bolji i organizovaniji kolektiv

0

U novu kalendarsku i takmičarsku godinu Kuglaški klub „Derventa“ ulaz bolji i organzovaniji.

Na nedavno održanoj Skupštini Kuglaškog kluba „Derventa“ u rad kluba se uključilo nekoliko novih afirmisanijih i ambicioznijih osoba, što je već dovelo do pozitivnih efekata u svim segmentima djelovanja, navode iz ove sportskog kolektiva.

Usvojen je novi strateški koncept funkcionisnja Kluba na zakonsko-pravnom osnovu uz funkcionalni organizacioni ustroj, kvalitetan sportsko-stručni rad i transparentno finansijsko poslovanje, a na osnovu njega koncipirani dugoročni i kratkoročni plan rada. Izrađena su sva nedostajuća normativno-pravna akta i formirana stručna radna tijela, čime je Klub ispunio sve propisane uslove i svrstao se u red najorganizovanijih sportskih kolektiva u širem okruženju, kažu u klubu.

Seniorska ekipa se takmiči u Prvoj ligi Republike Srpske i trenutno zauzima poziciju koja obezbjeđuje plasman u završnicu doigravanja za prvaka, dok je Ljubomir Prodić ostvario zapažen uspjeh plasmanom na finalni turnir Prvenstva Republike Srpske u pojedinačnoj konkurenciji.

Tokom naredne godine posebna pažnja i aktivnosti biće posvećeni obilježavanju jubileja 45 godina od osnivanja Kluba, uz provođenje strateških planova i ciljeva.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here