Vijesti Sport Kup “Šid 2018”: Karate klub “Derventa” osvojio drugo mjesto u poretku ekipa

Kup “Šid 2018”: Karate klub “Derventa” osvojio drugo mjesto u poretku ekipa

0

Na 13. Internacionalnom kupu „Šid 2018“, održanom protekle subote u organizaciji Šotokan karate saveza Srbije i Karate kluba Šid, Karate klub Derventa osvojio je, u konkurenciji 20 klubova, drugo mjesto u poretku najuspješnijih ekipa.

Učestvovalo je oko 300 takmičara uzrasnih kategorija od pionira do kadeta u katama i borbama pojedinačno i ekipno.

Pored klubova iz Srbije, učestvovali su klubovi iz Republike Srpske, Crne Gore i Mađarske. Takmičari koji na ovom turniru osvoje jedno od tri mjesta ostvaruju učešeće na Balkanskom prvenstvu koje će biti organizovano polovinoma maja u Srbcu, kažu u klubu.

U pojedinačnim katama zlato su osvojili Popović Miloš, Grbić Aleksandar, Đekić Mihajlo, Ilić Jelena i Dević, Anastasija, srebro Nikolić Sergej, Dumonjić Bojan i Ikić Jovana, a bronzu Grube Selina, Preradović Luka, Preradović Stefan, Markuljević Andreja i Sidlik Gabrijel.

U pojedinačnim borbama zlato su osvojili Popović Miloš, Đekić Mihajlo i Dumonjić Sandra, srebro Grbić Aleksandar, Stjepanović Srđan, Dumonjić Bojan, a bronzu Ilić Jelena i Ikić Jovana.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here