Vijesti Društvo „Lanac svjetlosti“ i u Derventi povodom Međunarodnog dana rijetkih bolesti

„Lanac svjetlosti“ i u Derventi povodom Međunarodnog dana rijetkih bolesti

0

Derventa je jedan od tri grada koji će podržati akciju Savez za rijetke bolesti Republike Srpske „Lanac svjetlosti“ povodom Međunarodnog dana rijetkih bolesti.

Tim povodom Narodna biblioteka „Branko Radičević“ biće osvjetljena posebnim bojama u četvrtak (29. februara) od 18:30 do 21:30 čas, baš poput Banskog dvora u Banjoj Luci i zgrade Gradske uprave u Bijeljini.

Pozivamo naše članove i sve naše sugrađane da dođu i pruže podršku porodicama oboljelih, da se sa nama ili samostalno fotografišu ispred osvijetljene biblioteke kao vid podrške. U 19:30 časova će nekoliko oboljelih će simbolično pustiti balone, rekla je Rajka Radanović, majka dječaka Mihajla, oboljelog od spinalne mišićne atrofije.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here