Vijesti Društvo Lijepa gesta: “Bambi” i “Decora” uz udruženje “Sunce”

Lijepa gesta: “Bambi” i “Decora” uz udruženje “Sunce”

0

Vaspitačice kluba za djecu „Bambi“ i vlasnica cvjećare „Decora“ Branka Stojčić donirale su Udruženju roditelja i djece s posebnim potrebama „Sunce“ 500 ručno rađenih čestitki.

Željeli smo da na ovaj način pomognemo rad udruženja, znajući da svake godine prodaju slične čestitke za Dan žena i tokom drugih sličnih akcija. Uspjele smo napraviti 500 komada, nadamo se da ćemo zaista i pomoći, a taj rad nam je bio pravo zadovoljstvo i nije oduzeo puno vremena, kaže Stojićka.

Iz udruženja „Sunce“ se zahvaljuju na lijepoj gesti, napominjući da će članovi udruženja čestitke prodavati sugrađanima i tako osigurati dodatan novac potreban za svakodnevne potrebe.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here