Vijesti Privreda “M-Lider”: Sve za vašu kancelariju pod jednim krovom

“M-Lider”: Sve za vašu kancelariju pod jednim krovom

0

Preduzeće „M-lider“, osnovano 2017. godine sa sjedištem u Derventi, bavi se trgovinom na veliko širokog asortimana kancelarijskog materijala.

U ponudi ovog preduzeća su četiri vrste artikala i to kancelarijski i potrošni materijali, računarska oprema, reklamno-poslovna galanterija, te kancelarijski i namještaj po mjeri.

Naša poslovna politika podrazumijeva da svoje klijente neophodnim potrepštinama snabdijevamo po najnižim cijenama, uz besplatnu dostavu, u zavisnosti od naručene količine, kaže vlasnik firme Milan Tadić.

U kratkom periodu postojanja preduzeća brojni renomirani klijenti sa područja Dervente i okoline prepoznali su kvalitet usluga “M-Lidera”.

U našem svom radu poštuju dva mota „Sve za Vašu kancelariju pod jednim krovom“ i „Ne postoji artikal koji nije dostupan“. Sve dodatne informacije zainteresovani mogu dobiti putem adrese e-pošte [email protected] ili na broj telefona 066 064 092.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here

*

code