Vijesti Društvo Maturanti SŠC “Mihajlo Pupin” proslavili matursko veče – FOTO

Maturanti SŠC “Mihajlo Pupin” proslavili matursko veče – FOTO

0

Stotinu i trideset maturanata i maturantkinja Srednjoškolskog centra “Mihajlo Pupin” večeras je proslavilo matursko veče.

Svi oni zablistali su u svečanim toaletama, ne skidajući osmjeh sa lica, ali uz pokoju suzu u očima, kako zbog radosti, tako i zbog tuge jer napustaju đačke klupe.

Jedan od maturanata je i “informatičar” David Gatarić.

U najljepšim uspomenama ostaće mi svakako društvo i prijateljstvo koje smo tokom godina stekli, kao i ekskurzija. Uz njih su i školske obaveze išle lakše. Pokušaću u Austriji da ostvarim fudbalsku karijeru, a razmisliću i o fakultetu, istakao je mladi maturant.

Pored informatičara, školovanje su završili i dva razreda gimnazije, obućari i elektroenergetičari.

U punom sjaju prodefilovali su kroz kružnu raskrsnicu na Rampi, na oduševljenje brojnih Dervenćana, njihovih prijatelja, roditelja i rodbine, a slavlje će nastaviti do dugo u noć u hotelu “Biser”…

Foto-galerija Nikole Kulage:

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here