Vijesti Društvo Mikrofin obradovao mališane vrtića „Palčić“ u Tesliću

Mikrofin obradovao mališane vrtića „Palčić“ u Tesliću

0

Vrtić „Palčić“ u Tesliću posjetili su danas predstavnici kompanije Mikrofin koji su djecu obradovali vrijednom donacijom u vidu namješaja za opremanje jedne od prostorija vrtića.

Opremu u vrijednosti od 1500 konvertibilnih maraka mališanima je uručio Ljubomir Mijić, šef filijale Mikrofina u Derventi.

Želja nam je bila da vrtiću poklonimo ono što im je u ovom trenutku najpotrebnije i ispostavilo se da je to namještaj za opremanje sobe u kojoj boravi jedna grupa djece. Mikrofin već tradicionalno pomaže vrtiće i škole na području većine opština u kojima posluje, pa u tome nismo htjeli zaobići ni Teslić, istakao je Mijić.

Direktorica vrtića Jela Kasapović zahvalila se na uručenoj donaciji i izrazila svoje zadovoljstvo što Mikrofin u svojim brojnim društveno odgovornim aktivnostima ne zaobilazi vrtiće.

Posljednjih godina Mikrofin je u okviru programa ulaganja u društvenu zajednicu organizovao više od 150 različitih donatorskih akcija. Kroz ovaj program donacija prošlo je više od 70 škola i preko 30 vrtića, a priliku da koristi donatorska sredstva u vidu nastavnih sredstava, školskog namještaja, računara i druge školske opreme dobilo je više od 20.000 učenika širom Bosne i Hercegovine.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here