Vijesti Sport Boks: Miloševic prvak, Tepić viceprvak šampionata Srpske

Boks: Miloševic prvak, Tepić viceprvak šampionata Srpske

0

Sergej Milošević je postao prvak Republike Srpske i pripao mu je pehar za najboljeg boksera u uzrastu kadeta na Pojedinačnom prvenstvu Republike Srpske održanom u Milićima, dok je Aleksandar Tepić postao viceprvak.

Sergej je tako ponovio uspjeh sa Prvenstva BiH, objedinivši titule državnog i entitetskog šampionata. Mladi bokser je proglašen i najboljim takmičarem oba prvenstva.

Tepić pak nije mogao boksati finalnu borbu zbog povrede u polufinalnom meču i zabrane koju je izrekao ljekar.

U kategoriji pionira najbolji je bio Đorđe Nedić iz Bokserskog kluba “Hajdučka stijena” iz Milića, junior Kristijan Vujanović iz “Gligorić tima” iz Bijeljine, omladinac Srđan Tomić iz kluba “Obilić-TRB” iz Zvornika, a za najbolju pionirku proglašena je Marija Amović iz Bokserskog kluba “Glasinac” sa Sokoca.

Na Prvenstvu su nastupili takmičari iz Republike Srpske, Srbije i Crne Gore.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here