Vijesti Najave i obavještenja Mirka Vasiljević gostuje u Derventi sa predstavom “Hotlajn” – VIDEO

Mirka Vasiljević gostuje u Derventi sa predstavom “Hotlajn” – VIDEO

0
e9fd14c032a576cf1162a46237867e00
Foto: Blic.rs

Derventski Centar za kulturu biće domaćin predstave “Hotlajn” u kojoj glavnu ulogu tumači jedna od najpoznatijih mlađih glumica sa prostora bivše Jugoslavije – Mirka Vasiljević.

Predstava “Hotline” je komedija zabune koja, kroz prizmu tri lika, priča o tome koliko daleko može da ode ljudska glupost kada se, od naizgled benigne situacije, napravi veliki problem. Junaci ove komedije na šarmantan način dočaravaju vječite probleme, kako muško-ženske, tako i odnose između dva muškarca. Zaplet nastaje kada se jednom od junaka ove komedije umjesto naručene djevojke iz agencije za poslovnu pratnju, greškom pojavljuje muškarac.

Pored Mirke Vasiljević, koja igra glavnu ulogu, u predstavi će se naći Igor Damnjanović i Nemanja Janičić, inače tekstopisci i režiseri komada.

Predstava će se odigrati u srijedu, od 19 časova. Karte se mogu nabaviti na blagajni Centra za kulturu i koštaće 7 KM u pretprodaji, odnosno 10 na dan održavanja predstave.

Derventa Cafe

 

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here