Vijesti Najave i obavještenja Mišinci: Svetu arhijerejsku Liturgiju služiće episkop Hrizostom

Mišinci: Svetu arhijerejsku Liturgiju služiće episkop Hrizostom

0

 

misinci-crkva
„…Blagosloven koji dolazi u ime Gospodnje!“ (Mt 21, 9)

Sveta arhijerejska Liturgija u filijalnom hramu Presvete Trojice u Mišincima na praznik svetih mučenica Vjere, Nade i Ljubavi i majke im Sofije

Uprava parohije sočaničke u Sočanici obavještava sve parohijane i vjerni narod da će dana 30. septembra tekuće godine na praznik svetih mučenica Vjere, Nade i Ljubavi i majke im Sofije Njegovo Preosveštenstvo Episkop zvorničko–tuzlanski, Gospodin Hrizostom učiniti drugu kanonsku posjetu parohiji sočaničkoj; te da će u filijalnom hramu Presvete Trojice u Mišincima, odslužiti Svetu arhijerejsku Liturgiju, podijeliti duhovnu i prazničnu radost sa vjernim narodom.

Evharijistisko slavlje počinje u 10 : 00 časova

Uprava parohije sočaničke poziva vjerni narod da se pomenutog dana okupimo u što većem broju, dočekamo Njegovo Preosveštenstvo Episkopa Hrizostoma na što dostojniji način i primimo Njegov Arhipastirski blagoslov

Uprava parohije sočaničke u Sočanici
filijalni hram Presvete Trojice u Mišincima

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here