Vijesti Sport Mladi šahisti nastupili u Doboju

Mladi šahisti nastupili u Doboju

0

Osam mladih šahista „Dervente“ je nastupilo na turniru ŠK „An Pasan“ iz Doboja, koji je bio domaćin šahovskog turnira za mlade do 15 godina.

Prvo mjestu pripalo je ženakom majstoru šaha Milani Babić Milani koja je osvojila 8 poena.

Od derventskih šahista najuspješniji je bio Mihajlo Panzalović sa 5,5 poena što je bilo dovoljno za plasman na 16. mjesto. Plasman u sredinu tabele sa po 4,5 poena su ostvarili Gabrijel Preradović i Aleksa Dobrilović, a nesto slabiji rezultat su sa po 4 poena ostvarili Aleksej Vračević, Ema Radanović, Vuk Rašić, Eldar Jusić i Leo Topić, kažu u ŠK „Derventa“.

Na turniru se takmičilo 55 takmičara iz BiH, a već sljedećeg vikenda najmlađi šahisti će snage odmjeriti na turniru u Tesliću.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here