Vijesti Kultura i obrazovanje Moguće formiranje izdvojene jedinice vrtića “Trol” u Donjim Ceranima

Moguće formiranje izdvojene jedinice vrtića “Trol” u Donjim Ceranima

1

Područnu školu u Donjim Ceranima moguće je renovirati i prilagoditi djeci uzrasta od tri do šest godina kako bi postao izdvojena jedinica vrtića „Trol“.

Zaključeno je to nakon što su objekat sredinom sedmice obišli vršilac dužnosti Odjeljenja za privredu i društvene djelatnosti Slaven Pašalić, direktorica vrtića „Trol“ Gordana Simić i direktora centralne škole „Đorđo Panzalović“ Željko Stjepanović.

U ovom objektu nastava se ne odvija nekoliko godina, a kako su u novembru prošle godine radionice za predškolce od 4 do 6 godina privukle 27 mališana javila se ideja za formiranje ovakve predškolske grupe.

Utvrdili smo da je navedeni objekat moguće renovirati i prilagoditi djeci uzrasta od 3 do 6 godina. Gradonačelnik Milorad Simić je pružio podršku za realizaciju ovog projekta, te ćemo u narednoj sedmici održati sastanak sa roditeljima djece iz osinjskog područja, kao potencijalnim korisnicima usluga predškolske ustanove i potvrditi njihovu zainteresovanost za boravak djece, istakla je direktorica vrtića Gordana Simić.

Derventa Cafe

1 komentar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here