Vijesti Sport Moto savez BiH: Mironu nagrada za vozača godine

Moto savez BiH: Mironu nagrada za vozača godine

0

Od ove sezone Motociklistički savez Bosne i Hercegovine uveo je nagradu za najboljeg vozača, a čast da tu titulu prvi ponese dobio je Dervenćanin Miroslav Milojević Miron, član MK “MIron-moto” iz Dervente. Najboljm klubom ove sezone proglašen je MK “Vitez”.

Milojević je ove godine nastupio u čak četiri discipline u organizaciji Motociklističkog saveza BiH, čime je dokazao svoju vozačku svestranost.

U disciplini “road racing”, državni je prvak u PRO klasi “superstock 600”, a u moto-krosu pobjednik je takmičenja u klasi “MX Veteran”. Pored toga, pobijedio je u pozivnoj “super moto” trci održanoj u Banjaluci, na kojoj su učesnici vozili „kros motocikle“ od 450 kubika, sa gumama prilagođenim za asfaltnu podlogu, a nastupio je i na Prvenstvu BiH u “extreme endure”.

Zadovoljan sam sezonom iza sebe i naravno nagradom kojom je MS BiH nagradio trud i zalaganje. Važno je pomenuti i da MK “Miron-moto” ima prvaka i u moto-kros klasi “MX Turist”, a to je Saša Gajić, istakao je Milojević tim povodom.

Kuriozitet je da je zadnje trke ove sezone je odvezao sa slomljenim rebrom. Dodjela nagrada održaće se 23. septembra u Rostovu.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here