Vijesti Hronika MUP RS: Lišena slobode tri policijska službenika PS Derventa

MUP RS: Lišena slobode tri policijska službenika PS Derventa

2

Policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske lišili su slobode tri policijska službenika Policijske stanice Derventa.

Službenici su osumnjičeni za krivična djela „primanje mita“ i „zloupotreba službenog položaja ili ovlašćenja“.

– Navedene aktivnosti se provode na osnovu naredbe Okružnog suda Banjaluka, pod nadzorom Republičkog javnog tužilaštva – Posebno odjeljenje za suzbijanje korupcije, organizovanog i najtežih oblika privrednog kriminala, a u toku su pretresi na više lokacija na području Dervente i Broda, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova RS.

Derventa Cafe

2 KOMENTARI

  1. I sudije Osnovnog suda u Derventi treba pohapsiti jer su oni sve to gledali i podržavali i bili nadležni da suzbijaju a nisu pa je moralo ići preko mjesno i stvarno nenadležnog suda i tužilaštva.Imena policajaca su službena tajna da se građani ne dosjete i prijave još kriminala tih lopuža.Šefa policije prvo treba uhapsiti jer im je on naređivao banditisanje.

  2. Posteni ljudi,sramota optuzivati organe reda i zakona.Sta ima veze sto ne rade svoj posao kako treba,i sto se ugledaju na svoje poslodavce.Bar je to dozvoljeno u nasem gradu,drzavi,i sire.Mislim da treba mito uvesti kao obavezu svakog gradjana.:)))Kada lijepo sprovode red,onda je lijepo da se i nad njima uspostavi isti;)Dozivotna suspenzija jedina pravda.ACAB

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here