Vijesti Kultura i obrazovanje Muzička radionica “Sonata” upisuje nove polaznike

Muzička radionica “Sonata” upisuje nove polaznike

0

Muzička radionica “Sonata” upisuje nove polaznike. 

Djeca će kroz rad radionice imati priliku da se kroz različite vrste pjesama, tapšalica, brojalca, didaktičkih igara, slušanja klasične muzike i sličnim aktivnostima upoznaju sa osnovama muzičke pismenosti, što ih dalje može usmjeriti u njihovim željama za nekim daljim muzičkim obrazovanjem.

– Od svih oblika darovitosti, muzička darovitost se ispoljava najranije – već oko 3 godine – i zato je njen stimulans u tom periodu veoma važan. Muzika nam pomaže da upoznamo sopstvene vokalne sposobnosti, razvijemo sluh i ritam, shvatimo svijet oko sebe i iskažemo svoje emocije, razvijemo motoriku i podstaknemo maštu, naglašava osnivač radionice Valentina Šatara.

Biće podijeljeni u grupe uzrasta od 4 do 10 godina.

Inače, radionice se održavaju u prostorijama u ulici Branka Ćopića 5 (Novo naselje), a sve informacije zainteresovani mogu dobiti na broj telefona 065748644, kao i na Facebook i Instagram profilu Muzička radionica “Sonata”.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here