Vijesti Privreda Nastavlja se projekat sufinansiranja nabavke poljoprivredne mehanizacije iz Mađarske

Nastavlja se projekat sufinansiranja nabavke poljoprivredne mehanizacije iz Mađarske

0

U petak, 25. avgusta, u 12,30 sati u derventskom Centru za kulturu biće održana prezentacija i sastanak sa poljoprivrednicima povodom novog Javnog poziva za dodjelu bespovratnih sredstava poljoprivrednim proizvođačima i prerađivačima za nabavku mehanizacije, opreme i alata proizvodenih u Mađarskoj.

Naime, raspisan je novi Javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava poljoprivrednim proizvođačima i prerađivačima za nabavku mehanizacije, opreme i alata proizvodenih u Mađarskoj.

Sastanak će se održati u organizaciji Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske, Fondacije za održivi razvoj Republike Srpske „Progressus” i grada Derventa.

Detaljnije o novom krugu podrške poljoprivrednicima možete ponaći OVDJE.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here