Vijesti Društvo Ne zagađujte prirodu: Provedena akcija čišćenja obale Ukrine – FOTO

Ne zagađujte prirodu: Provedena akcija čišćenja obale Ukrine – FOTO

3

Povodom Svjetskog dana voda (22. mart), prošle nedjelje članovi SRD „Ukrina“ organizovali su akciju čišćena obale Ukrine na gradskom području.

Uspješnu akciju, kojoj se odazvalo dvadesetak učesnika, podržali su i predstavnici Turističke organizacije Derventa, te pojedini sugrađani.

Prikupili smo određenu količinu otpada, a sve naše sugrađane molimo da ne bacaju i ne ostavljaju smeće pored rijeke i ne zagađuju priroda, poručili su iz SRD „Ukrina“.

Nakon provedene akcije, druženje učesnika nastavljeno je na Patkovači.

Derventa Cafe

3 KOMENTARI

  1. Svaka čast veteranima vi omladino što dan za danom sjedite po kafanama nek vas bude stid. Umjesto da se pridružite akciji i napravite bar nešto koristno za okolinu, vi kradete bogu dane.

  2. Svaka čast na izvedenoj akciji. Učešće u ovakvim akcijama je stvar lične i opšte kulture i osjećaja za zaštitu prirodne okoline a učešće djece i omladine je u najvećoj mjeri stvar kućnog vaspitanja i edukacije od strane školskih i drugih institucija.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here