Vijesti Društvo Neradni dani jedinstveno aktuelni!

Neradni dani jedinstveno aktuelni!

0

Neradni dani u maju će biti utorak i srijeda, 1. i 2. maj, kada se obilježava Međunarodni praznik rada, te srijeda 9. maj, kada se obilježava Dan pobjede nad fašizmom, saopštilo je Ministarstvo uprave i lokalne samouprave Republike Srpske.

Neradni dani jedinstveno aktuelni!

U dane republičkih praznika ne rade republički organi i organizacije, organi jedinice lokalne samouprave, preduzeća, ustanove i druge organizacije i lica koja profesionalno obavljaju uslužne i proizvodne djelatnosti. Iz Ministarstva navode da su neradni dani određeni u skladu sa članom 2. Zakona o praznicima Republike Srpske. Iz Federalnog ministarstva rada i socijalne politike saopšteno  je da je Zakonom o praznicima određeno da je Prvi maj Međunarodni praznik rada i da se obilježava dva dana (1. i 2. maja).

Posavske novosti

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here