Vijesti Društvo Nevrijeme u Derventi: Padao grad veličine lješnika, protivgradna zaštita među najaktivnijim –...

Nevrijeme u Derventi: Padao grad veličine lješnika, protivgradna zaštita među najaktivnijim – VIDEO

0

Derventu je sinoć oko 18 časova zahvatilo nevrijeme, praćeno grmljavinom, jakim pljuskom i ledom koji je na gradskom području bio veličine lješnika.

Zbog nestabilne vremenske situacije, sistem protivgradne zaštite juče je u periodu od 11.45 do 20.03 časova bio u punoj pripravnosti, dok su u intervalu od 15.27 do 19.21 časova dejstvovale 32 protivgradne stanice iz 10 opština i gradova.

U Derventi je sa pet stanica ispaljeno 10 raketa, a više je dejstvovano samo u Kozarskoj Dubici (12) i Gradišci (11).

U izvještaju protivgradne “Protivgradne preventive” stoji da je ovo bilo 10 dejstvovanje ove sezone, te da su do sada ukupno ispaljene 354 protivgradne rakete.

Juče ispaljeno 75 raketa
Na teritoriji gradova Prijedor (3 stanice, 7 raketa), Doboj (5 stanica, 9 raketa), Bijeljina (5 stanica, 9 raketa) i opština Gradiška (3 stanice, 11 raketa), Laktaši (1 stanica, 2 rakete), Srbac (2 stanice, 8 raketa), Kozarska Dubica (4 stanice, 12 raketa), Derventa (5 stanica, 10 raketa), Modriča (3 stanice, 5 raketa), Gradačac (1 stanica, 2 rakete) ispaljeno je ukupno 75 raketa.

Derventa Cafe

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here