Vijesti Najave i obavještenja Novi kino hitovi stižu u Centar za kulturu

Novi kino hitovi stižu u Centar za kulturu

0

U Centar za kulturu Derventa stižu projekcije filmova “Ričard Roda 2” i “Equalizer 3”. Ovo će biti prava poslastica za sve filmske entuzijaste i one koji traže napetost na velikom platnu.

Od 18.30 časova na programu je projekcija nastavka animiranog filma “Ričard Roda”. Uživajući u zimovanju na velikom jezeru u Sjevernoj Africi, Ričard saznaje da ovaj put neće dobiti tako časnu i odgovornu misiju kao vođenje jata roda kući na sjever. Ne želeći se pomiriti s tim, on odlazi na samostalno putovanje puno opasnosti i avantura.

Od 20 časova Dervenćani će moći pogledati treći nastavak kultnog “Equalizera” sa Denzelom Vašingtonom u naslovnoj ulozi. Nakon što se penzionisao sa pozicije vladinog “hitmana” Robert Mekkal pokušava pronaći utjehu u pronalasku pravde za sve potlačene. Robert se finalnom nastavku filma nalazi u južnoj Italiji gdje pokušava okrenuti leđa svojoj prošlosti, ali kad shvati da su ljudi s kojima se tamo zbližio pod jarmom lokalnog mafijaša…

Ulaznice su dostupne na blagajni Centra za kulturu i koštaju 5 KM.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here