Vijesti Najave i obavještenja Novi kino-hitovi stižu u Centar za kulturu

Novi kino-hitovi stižu u Centar za kulturu

0

Na repertoaru Centra za kulturu u srijedu, 23. novembra, naći će se novi kino-hitovi.

I ovoga puta najmlađe će obradovati animirani film i to ostvarenje „Dječak delfin“. Nakon pada aviona u more, delfin Danilo spasava malog dječaka iz pobiješnjelih talasa. Od tada, postaju prijatelji i bezbrižno odrastaju zajedno u čarobnim morskim dubinama, sve dok jednog dana mir njihovog radosnog malog svijeta ne uništi zla hobotnica koja protjeruje dječaka na kopno, gdje će morati da nauči da živi među ljudima. Projekcija filma zakazana je za 18 časova.

Onim malo starijim privlačniji će biti novi domaći film „Vera“, posljednji izdanak srpske kinematografije. Film je inspirisan istinitom pričom o Veri Pešić, „srpskoj Hari Mata Hari“, i intrigama i špijunskim igrama na Balkanu za vrijeme Drugog svjetskog rata. U filmu glume Jovana Stoiljković, Petar Zekavica, Nikola Kojo, Bojan Žirović, Aleksandar Srećković – Kubura i drugi, a režiser je Nedeljko Kovačić. Projekcija počinje u 20 časova.

Ulaznice su dostupne na biletarnici Centra za kulturu po cijeni od pet maraka.

Derventa Cafe

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here