Vijesti Sport Odbojkaški rekreativci pokazali humanost

Odbojkaški rekreativci pokazali humanost

0

Protekle nedjelje OK Derventa i odbojkaški rekreativci su održali humanitarni turnir za pomoć u liječenju Dragana Ćudića na kojem su prikupili 2.500 KM pomoći.

Na turniru su nastupile 22 ekipe iz Banjaluke, Broda, Doboja, Srpca, Prnjavora i naravno Dervente, koje su se takmičile u kategorijama pionira i seniora.

Ukupno je bilo 170 učesnika, a kroz kotizaciju i donacije smo prikupili ovaj značajan iznos. Iako je rezultat bio u drugom planu, pobjednici mlađe kategorije su bili ekipa Sjever/jug Derventa, a kod seniora Rekreativni odbojkaški klub iz Doboja, istakao je Branislav Dumanić, jedan od organizatora.

Posebno se zahvalio sponzorima na pomoći u organizaciji i to pekari “Ilić”, “Đuraš niskogradnji”, “Amici”, “Jeftić komercu”, “Gatariću” i “Frukta trejdu”.

Zainteresovani ljubitelji odbojke mogu se javiti na Instagram profilu ili na broj 065/088-206 i priključiti ovoj grupi.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here