Vijesti Društvo Održana radionica na temu „Hajde da razgovaramo o otpadu“

Održana radionica na temu „Hajde da razgovaramo o otpadu“

0

Derventa, 12.12.2011.godine – U okviru projekta „Pravo građana BiH na zdravu životnu sredinu“ za predstavike Savjeta učenika OŠ „Đorđo Panzalović“ u Osinji, opština Derventa, održana je radionica na temu „Hajde da razgovaramo o otpadu“. Radionica je organizovana kao dio projektnih akitvnosti usmjerenih na podizanje svijesti stanovnika ove mjesne zajednice kada je u pitanju njihov odnos prema otpadu.

Odrzana radionica na temu - Hajde da razgovaramo o otpadu

Učenici su upoznati sa potrebom pažljivijeg odnosa prema okolini kao i činjenici da sav otpad nije smeće. Predstavnici Savjeta učenika preuzeli su na sebe obavezu da znanje stečeno na ovoj radionici prenesu svojim vršnjacima u razredima iz kojih dolaze.

Projekat „Pravo građana BiH na zdravu životnu sredinu“ finansira EU, a za realizaciju projekta zaduženi su Centar za menadžment, razvoj i planiranje – MDP Inicijative iz Doboja i Udruženje za zaštitu flore i faune iz Lukavca.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here