Vijesti Sport OK Derventa: Nastavljamo saradnju sa Hadžićem, u toku upis novih članova u...

OK Derventa: Nastavljamo saradnju sa Hadžićem, u toku upis novih članova u Školu odbojke

0

Prema odluci Odbojkaškog saveza Republike Srpske krajem avgusta trebale su biti odigrane utakmice preostala dva kola Druge lige Republike Srpske iz prethodne sezone, ali su nakon odustajanja velikog broja klubova zbog finansijskih problema, nedostupnosti školskih sportskih objekata i deficitarnosti igračkog kadra, organi Saveza bili prinuđeni donijeti odluku da se utakmice ipak neće igrati.

Derventske odbojkašice su počele pripreme za odigravanje zaostalih susreta sezone prekinute zbog epidemije, s obzirom da je uprava obezbijedila sve potrebne preduslove.

Trenutni opšti ambijent, istovrsni problemi koje ima većina klubova i prognoza budućih trendova su potvrdili ispravnost izabranog koncepta funkcionisanja derventskog kluba koji je zasnovan na poštivanju zakonsko-pravnog okvira, održavanju likvidnosti i solventnosti uz punu transparentnost, kvalitetnom stručnom radu i osloncu na vlastiti igrački kadar, kažu u OK Derventa.

– U tom kontekstu posebno je značajna činjenica da je dogovoren nastavak saradnje s najtrofejnijim bh. trenerom Goranom Hadžićem, koji će imati primarni zadatak u radu s mlađim selekcijama. Iako je proces stvaranja igrača dugotrajan proces, posebno u odbojci, vidljivi su prvi rezultati koji su plod rada renomiranog stručnjaka i predstavljaju dobru osnovu za budući progres. Mi ostajemo u Drugoj ligi, to je sada naša realnost i ono što možemo uspratiti finansijski, organizaciono i resursno, saopšteno je iz Odbojkaškog kluba Derventa.

Upis novih članova

Osim kao izuzetno dinamičan, atraktivan i kolektivan, odbojka važi i kao jedan od sportova koji optimalno oblikuje žensko tijelo, što uz provjerenog trenera svakako predstavlja najbolju pozivnicu za sve djevojčice da postanu dio kolektiva.

Škola odbojke će i ove sezone raditi u standardnim terminima ponedjeljkom i četvrtkom od 19.15 časova u dvorani Sportskog centra, navode u klubu.

Derventa Cafe

This poll is no longer accepting votes

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here