Vijesti Društvo Omladina Kalenderovaca ponovo okupljena oko “27. jula”

Omladina Kalenderovaca ponovo okupljena oko “27. jula”

0

Prije dvadeset i više godina mještani sela Kalenderovci kod Dervente bili su okupljeni oko Sportskog društva “27. juli” koje je tada ujedno bilo i glavni pokretač sportskih i drugih manifestacija u Kalenderovcima. Tokom devedesetih godina “27. juli” je svoje aktivnosti utajio, a na inicijativu mještana prije par mjeseci društvo je ponovo oživjelo pod nazivom Sportsko-kulturno društvo “27. juli”. Cilj je ponovo okupiti omladinu na jednom mjestu i organizovati sadržaje sportskog i kulturnog karaktera.

Omladina Kalenderovaca ponovo okupljena oko 27. jula

Prva stvar sa kojom se krenulo u realizaciju jeste ponovno organizovanje turnira u malom fudbalu, koji se nekada održavao tradicionalno svake godine i okupljao veliki broj ekipa sa derventske i susjedne prnjavorske opštine.

Turnir u malom fudbalu će se održati u nedelju, 29. jula 2012. godine, a zainteresovane ekipe bi se trebale okupiti na školskom igralištu u Kalenderovcima prije 10,00 časova.

Prijave ekipa će se vršiti do početka turnira, a uplata po ekipi je 40 KM. Za prva tri mjesta obezbijeđen je fond nagrada u iznosu od 1000KM. Turnir se igra po sistemu 4+1 igrač. Sve informacije vezane za turnir mogu se dobiti pozivom na sledeće brojeve telefona: 065/314-873 ili 065/829-333.

Pored turnira u malom fudbalu u planu je organizovanje turnira u odbojci na pijesku te osnivanje fudbalskog kluba koji bi se takmičio u jednoj od nižerazrednih liga Fudbalskog saveza Republike Srpske.

Z. B. – Derventa Cafe

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here