Vijesti Društvo Opština Derventa paketićima obradovala više od 500 mališana

Opština Derventa paketićima obradovala više od 500 mališana

0

Opštinska uprava Derventa je i ove godine obezbijedila novogodišnje paketiće za ustanove i udruženja na području opštine.

Obezbijeđeno je ukupno 510 paketića. Zbog trenutne epidemiološke situacije za podjelu paketića nisu organizovane prigodne svečanosti kao proteklih godina.

– Novogodišnji paketići su obezbijeđeni za Udruženje roditelja djece i omladine sa posebnim potrebama i invalidnih lica „Sunce“, Centar za djecu i omladinu sa smetnjama u razvoju “Budućnost“ , Klub za djecu „Bambi“, JPU „Trol“, Opštinsku organizaciju Saveza gluvih i slabovidih lica, Djecu ratnih vojnih invalida, Udruženje Roma, djecu iz socijalno ugroženih porodica u MZ Lužani Bosanski i zaposlenih u opštinskoj upravi, saopšteno je iz Opštinske uprave Derventa.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here