Vijesti Kultura i obrazovanje OŠ “19. april”: Književna veče i druženja sa majkama u čast Dana...

OŠ “19. april”: Književna veče i druženja sa majkama u čast Dana žena – FOTO

0

U centralnoj i područnim školama OŠ „19. april” juče i danas je, povodom Međunarodnog dana žena, održana književna veče, te nekoliko radionica i druženja sa roditeljima.

Učenici od 1. do 9. razreda centralne škole sinoć su pripremili književno veče pod nazivom “Ti si sunce moga neba”.

Odlučili smo da književno veče organizujemo uoči 8. marta, kako bi nam došle i majke, sestre i bake da im zajedno sa svojim učenicima poklonimo divan program kao najljepši dar, jer one zaista jesu sunce našeg neba, istakla je Daliborka Malešević, nastavnica srpskog jezika i književnosti.

Nakon književne večeri rukovodstvo škole, sindikalna organizacija i muški zaposlenici organizovali su druženje za cijeli kolektiv.

U područnim školama danas su učenici, zajedno sa majkama, izrađivali rukotvorine i održali radionice, a u Trstencima su čak pravili i palačinke.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here

*

code